Banniere

Cuisines du monde : (Notice n° 3840)

000 -LEADER
fixed length control field 02036cam a2200289 i 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 265485932
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20241205153736.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 221108s2022||||fr a###gr 001 0 fre d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9782019462048 (rel)
Terms of availability 29,95 EUR
024 3# - OTHER STANDARD IDENTIFIER
Standard number or code 9782019462048
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number (OCoLC)1353202147
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number FRBNF471314170000004
Canceled/invalid control number FRBNF47131417
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency ABES
Language of cataloging fre
Description conventions AFNOR
Transcribing agency JCRC
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title fre
Source of code 639-2
082 0# - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 641.59
Edition number 23
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 640.
Number source Cadre de classement de la Bibliographie nationale française
245 00 - TITLE STATEMENT
Title Cuisines du monde :
Remainder of title 5 continents, 500 recettes /
Statement of responsibility, etc. illustrations de Marie Doazan ; [sous la direction de Catherine Saunier-Talec].
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Vanves :
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Hachette cuisine,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2022.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 447 p. :
Other physical details ill. en coul. ;
Dimensions 31 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Index.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. « Accros de morue, poulet tikka, fondue vietnamienne, porc à l'aigre-douce, nems, pad thaï, bœuf loc lac, osso-buco à la milanaise, risotto au pesto de roquette, parmigiana, paella, couscous royal, tajine d'agneau aux fruits secs et aux tomates confites, cornes de gazelle, thé à la menthe, cheesecake new-yorkais, apple pie... Découvrez dans ce livre 500 recettes de la cuisine du monde entier !Des États-Unis au Japon, en passant par l'Amérique du Sud, la Grèce, l'Italie ou encore le Maroc, le Liban, l'Inde, le Vietnam et la Thaïlande, embarquez pour un tour du monde culinaire.En plus des recettes, des pages techniques vous donnent tous les secrets pour préparer des pains à burgers, votre pâte à pizza ou du ketchup maison, pour faire cuire le couscous, rouler les nems ou plier les feuilles de brick... Près de 45 pas à pas pour vous lancer en toute sérénité! Toute la richesse du patrimoine culinaire mondial s'invite dans votre cuisine ! »
Assigning source éditeur.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Authority record control number or standard number (IdRef)027231313
Topical term or geographic name entry element Cuisine.
Source of heading or term ram
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Authority record control number or standard number (IdRef)204063582
Personal name Saunier-Talec, Catherine.
Relator code pbd.
Relator term directrice de la publication
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Authority record control number or standard number (IdRef)249890852
Personal name Doazan, Marie
Dates associated with a name 1989-
Relator code ill.
Relator term illustrations / graphisme
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Livres
Exemplaires
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
          Reference CR Julien-Couture RC (Learning) CR Julien-Couture RC (Learning) General Stacks 2024-12-05 LEC DOA 2 A030528 2024-12-05 1 2024-12-05 Livres

Propulsé par Koha