000 -LEADER |
fixed length control field |
02036cam a2200289 i 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
265485932 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20241205153736.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
221108s2022||||fr a###gr 001 0 fre d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9782019462048 (rel) |
Terms of availability |
29,95 EUR |
024 3# - OTHER STANDARD IDENTIFIER |
Standard number or code |
9782019462048 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
(OCoLC)1353202147 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
FRBNF471314170000004 |
Canceled/invalid control number |
FRBNF47131417 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
ABES |
Language of cataloging |
fre |
Description conventions |
AFNOR |
Transcribing agency |
JCRC |
041 0# - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
fre |
Source of code |
639-2 |
082 0# - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
641.59 |
Edition number |
23 |
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
640. |
Number source |
Cadre de classement de la Bibliographie nationale française |
245 00 - TITLE STATEMENT |
Title |
Cuisines du monde : |
Remainder of title |
5 continents, 500 recettes / |
Statement of responsibility, etc. |
illustrations de Marie Doazan ; [sous la direction de Catherine Saunier-Talec]. |
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE |
Place of production, publication, distribution, manufacture |
Vanves : |
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer |
Hachette cuisine, |
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice |
2022. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
447 p. : |
Other physical details |
ill. en coul. ; |
Dimensions |
31 cm. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc. note |
Index. |
520 ## - SUMMARY, ETC. |
Summary, etc. |
« Accros de morue, poulet tikka, fondue vietnamienne, porc à l'aigre-douce, nems, pad thaï, bœuf loc lac, osso-buco à la milanaise, risotto au pesto de roquette, parmigiana, paella, couscous royal, tajine d'agneau aux fruits secs et aux tomates confites, cornes de gazelle, thé à la menthe, cheesecake new-yorkais, apple pie... Découvrez dans ce livre 500 recettes de la cuisine du monde entier !Des États-Unis au Japon, en passant par l'Amérique du Sud, la Grèce, l'Italie ou encore le Maroc, le Liban, l'Inde, le Vietnam et la Thaïlande, embarquez pour un tour du monde culinaire.En plus des recettes, des pages techniques vous donnent tous les secrets pour préparer des pains à burgers, votre pâte à pizza ou du ketchup maison, pour faire cuire le couscous, rouler les nems ou plier les feuilles de brick... Près de 45 pas à pas pour vous lancer en toute sérénité! Toute la richesse du patrimoine culinaire mondial s'invite dans votre cuisine ! » |
Assigning source |
éditeur. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Authority record control number or standard number |
(IdRef)027231313 |
Topical term or geographic name entry element |
Cuisine. |
Source of heading or term |
ram |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Authority record control number or standard number |
(IdRef)204063582 |
Personal name |
Saunier-Talec, Catherine. |
Relator code |
pbd. |
Relator term |
directrice de la publication |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Authority record control number or standard number |
(IdRef)249890852 |
Personal name |
Doazan, Marie |
Dates associated with a name |
1989- |
Relator code |
ill. |
Relator term |
illustrations / graphisme |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Livres |